Önt bírságolta már meg a SZEPARK?

A szavazás dátuma: 2009.09.27.

Voksok száma: 149 db

Eredmény:

12,08% - Nem, mert bérletem van

02,68% - Nem, mert mozgássérülteknek járó parkolási igazolványom van

16,11% - Nem, mert mindig nagy gondossággal lyukasztom és teszem ki a parkolójegyet

06,04% - Nem, pedig előfordult, hogy nem volt érvényes parkolójegyem

00,67% - Igen, mert gyakran bliccelek

06,04% - Igen, mert előfordul, hogy kockáztatok és nem lyukasztok parkolójegyet

38,93% - Igen, pár perc csúszás miatt

03,42% - Igen, pedig volt érvényes parkolójegyem

04,03% - Igen, pedig bérletem volt

Hozzászólások:

Azokat kellene megbüntetni akik nem tiszta úton jutottak kártyához kb. 50%-a a kártyásoknak. Helyeselem, hogy orvosi bizottság írhassa föl a kártyát, mert a körzeti orvosok nem mind szentek! Most olvastam, hogy Debrecenben razzia volt és milyen sokan buktak le a kártyájukkal. Ez Szegeden is hatásos lenne.

Az a szégyen hogy parkolójegyet kell venni. Vannak olyan városok ahol ki van irva. Ebben A Városban Nincs Parkolási Dij.A saját városomban nics semmihez jogom csak \"Fizetni\"

- 1-2 évvel ezelőtt REGGEL 08.02 (!!!!) perckor a Mars téren az Élelmiszerip.Főiskola előtta szélvédőmön volt a \"mikulás csomag\". Hiába kértem a parkolósokat, h. tudtommal Pesten is van 5 v. 10 perc méltányosság, nem volt könyörület. Mivel \"büntetlen előéletű\" voltam, egy \"csak\" a büntetés felét, + eljárási költség cimén 3ezer néhányszáz ft-ot kellett fizetni. Két nappal ezelőtt véletlenül az előző napot lyukasztottam ki (időre kellett mennem). Kivételesen nagyon normális parkolóőrökkel találkoztam -még a közelben voltak - de mondták, h. nem tudnak tenni semmit, menjek be az irodába, ahol leirtam a tényeket, de tudom, h. nincs kegyelem. Olvastam hasonló esetet. Valahol be kell hozni azt a rengeteg \"hátrányos helyzetű\" terepjáról, sportkocsis, (orvos, ügyvéd, vállalkozó) rokkant bilétát használók által okozott hiányt!

A saját házam előtt, 5:45-kor

Sajnos nekem nincs kocsim,de már büntettek meg miattam autó tulajdonost.A klinikai várakozás miatt túl léptük a 2-óra hosszat,10\'-cel,és már szépen várta az ismerösömet a \"Mikulás csomag\".Úgy vélem,hogy mindig a pénzbehajtóknak van igazuk a méltányosságból nem mindig kapnának fizut az ellenörök.

A tényleges parkolás előtt 5 percig csak várakozunk. A parkolási idő lejárta után szintén. Ezt csak a Szeparkosok nem tudják!

A SZEPARK adott esetekben nem más,mint egy pénzbehajtó társaság, az emberi empátia legcsekélyebb jele nélkül!Természetesen nem a notórius bliccelőkre gondolok,hanem akik elmennek parkolójegyet venni,közben a parkolóellenőr ki is figyeli az esetet,látja,hogy jegyért megy az autós,de mire vissza ér,ott van a \"mikuláscsomag\".Na ez a tisztességtelenség,Forrai igazgató Úr igazán változtathatna ezen, meggyőződésem,hogy Vaskeba osztályvezető úr /Városüzemeltetési Osztály/ is egyetértene ezzel.A kultúrálódás útjára vezetne ez a fajta magatartás az állampolgárokkal szemben.mely nagyon időszerű is lenne már! Szeged, 2009.szeptember 24.

Szegedi Szavazó Klub - Nyílvánítsa ki véleményét Ön is!

Közlekedés