Ön szerint megfelelő a felújítások miatt kialakított forgalmi rend változás?

A szavazás dátuma: 2009.09.18.

Voksok száma: 112 db

Eredmény:

33,93% - Egyátalán nem

33,93% - 1-2 dolgot leszámítva megfelelőek a változtatások

25,00% - Türhető, de jobban is meg lehetett volna oldani

07,14% - Tökéletesen megoldották a forgalom elterelést

Hozzászólások:

Szerintem óriási a káosz,a lehető legrosszabb időpontban kezdték el, és a tetejébe egyszerre több helyen is! Arról nem is beszélve hogy rengeteg rendezvény van ilyenkor, és pluszba még azok a lezárások is nehezítik az amúgy is szörnyű helyzetet.PÉ

Akármikor kezdik elaz építkezést,mindig nehézséget okoz, de valamikor meg kell csinálni!

Valószínűleg szükség van a felújításokra, de szerintem nem egyszerre és nem a város egész területén. A Kossuth Lajos sugárút felújítása önmagában is nagy falat, elég megterhelő a városnak. Szeged közlekedését mint gyakorló autós nagyon átgondolatlannak tartom. Rengeteg dugót meg lehetne szüntetni, ha ésszerűsítenék a közlekedést. Pl a Makkoserdő soron jobb kéz szabályt kell alkalmazni még akkor is, ha a becsatlakozó utcácska a panelekközt kanyargó belső szervizút. Ezért a Makkoserdő sor bedugul és a Csongrádin nem lehet haladni. Ez csak egy példa. E

Én csak azt nem értem, hogy most az iskolaszezon elkezdtével kezdet neki a város széttúrásának ....3x-os forgalom van az utakon a nyárhoz képest. Miért nem lehetett a nyári hónapok alatt elosztva fokozatosan felújítani?

A szakmai diletantizmus remek példája a kerülő utak felfestése kialakítása. Szerencsére nem látogató vagyok, mert nem tudnék eligazodni. Az már csak hab a tortán, hogy vajon mért nem lehetett a feleslegesé vált fehér útburkolati jeleket eltávolítani . Most elmondom annak a ..................... kitalálónak és a hozzá illő ............... átvevőnek, hogy a nátriumgőz lámpák fényében a szinek este eltünnek. Azt már nem is említem ,hogy némely heklyen az útburkolati jelek elentétes utasításokat adnak amit ha a jókedvü szerv számonkér mi nem lesz jókedvüek.

Végre fesztivál várossá válhat Szeged, polgárai az előnyök mellett képesek-e vállalni hátrányait is? Szegeden forog az idegen ha nagy- vagy kis dolga akad egyébként is. Mely városvezetés lesz képes felvállalni ezt a feladatot is? Átalakítások, felújítások, fejlesztések, beruházások - a közlekedők informálása megfelelő-e? Tesztelik e például egy távolról érkezett szemével, úgy gondolom kellene és frissíteni követni a változásokat!

Szegedi Szavazó Klub - Nyílvánítsa ki véleményét Ön is!

Közlekedés